Stocare în Cloud

Stocare în Cloud


Cea mai flexibilă și mai modernă modalitate de a găzdui orice site.

Cea mai flexibilă și mai modernă modalitate de a găzdui orice site.
Ce este Cloud Storage?

Cloud storage este un model de calcul cloud care oferă stocarea datelor pe Internet. Depozitarea în nori este furnizată la cerere în cantitatea necesară, este plătită pe baza utilizării și elimină nevoia de a vă achiziționa propria infrastructură pentru stocarea și gestionarea datelor. Oferă flexibilitate, scalabilitate globală și fiabilitate. Datele sunt disponibile oricând, oriunde.


Personal


$ 19


20 GB

comandă

Birou


$ 39


50 GB

comandă

Firmă


$ 69


100 GB

comandă

Avantajele stocării în cloud

Datorită stocării în nor, nu este nevoie să cumpărați echipamente, să alocați resurse pentru stocare sau să cheltuiți bani pe lucruri care „vin într-o bună zi”. Datele care sunt folosite mai rar pot fi mutate automat la niveluri mai economice, în conformitate cu reguli ușor de controlat. Acest lucru permite economii cu volume mari. Serviciul de stocare în cloud permite profesioniștilor IT să aloce rapid spațiul de stocare necesar pentru date exact atunci când este necesar. Stocarea centralizată în cloud creează oportunități enorme pentru cazuri noi de utilizare.


Tipuri de stocare în cloud

Există trei tipuri de stocare a datelor în cloud și fiecare oferă propriile avantaje.

Depozitarea obiectelor

Aplicațiile dezvoltate în nor utilizează, de regulă, avantajele stocării obiectului ca scalabilitate extinsă și stocare a proprietăților obiectului sub formă de metadate. Depozitarea obiectelor este ideală pentru dezvoltarea de la zero a aplicațiilor moderne care necesită flexibilitate și scalabilitate. În plus, aceste depozite pot fi utilizate pentru a importa date din depozitele existente în scopul analizei, copierii sau arhivării.

Stocarea fișierelor

Unele aplicații necesită acces la fișiere partajate, de aceea au nevoie de un sistem de fișiere. Acest tip de spațiu de stocare este adesea acceptat de un server de stocare conectat la o rețea. Soluțiile de stocare a fișierelor sunt ideale pentru cazuri de utilizare, cum ar fi depozite mari de conținut, medii de dezvoltare, depozite multimedia sau directoare de utilizatori personali.

Blocare stocare

Alte aplicații ale întreprinderii, cum ar fi bazele de date sau sistemele de planificare a resurselor întreprinderii, au adesea nevoie de stocare dedicată cu o latență redusă pentru fiecare dintre noduri. Astfel de lucrări de stocare sunt la fel ca o rețea directă sau o zonă de stocare. Soluțiile de depozitare cloud bazate pe blocuri alocă spațiu de stocare pentru fiecare server virtual și oferă o latență ultra-scăzută pentru sarcini de lucru care necesită performanțe ridicate.

Cerințe pentru stocarea în cloud


Probleme de asigurare a stocării, securității și disponibilității fiabile. Când se ia în considerare opțiunea de stocare a datelor în nor, există mai multe cerințe fundamentale.

Încredere

Datele trebuie stocate cu redundanță. În mod ideal, ele ar trebui să fie distribuite între mai multe obiecte și mai multe dispozitive din fiecare dintre obiecte. Dezastrele naturale, factorii umani sau defectele mecanice nu ar trebui să ducă la pierderea datelor.

Cerințe pentru stocarea în cloudDisponibilitate

Toate datele trebuie să fie accesibile dacă este necesar, dar există o diferență între datele de producție și arhivele. Perfect stocarea în nor oferă cea mai bună combinație între timpul de recuperare a datelor și costul.

Cerințe pentru stocarea în cloudSiguranță

În mod ideal, toate datele ar trebui să fie criptate – atât în timpul stocării, cât și la transferul fișierelor. Permisiunile și controlul accesului ar trebui să funcționeze în cloud în același mod ca în stocurile de date locale.

Cerințe pentru stocarea în cloud

Cine are nevoie în special de Cloud Hosting și care sunt avantajele sale


Startup

Puterea norului crește împreună cu tine și cu proiectul tău

Magazin online

Veți observa imediat legătura dintre viteza site-ului și numărul de comenzi

Site cu sarcină variabilă

Configurarea pentru supratensiuni de trafic și portaluri de încărcare

Viteza

Timp minim de răspuns al serverului, care este bun pentru vizitatori și pentru SEO

Panou de comandă

Setările de schimbare rapidă și trecerea ușoară de la găzduirea virtuală la cloud

Nu există restricții

Capacitate elastică fără limite privind numărul de site-uri și baze de date

Sunteți gata să comandați stocarea cloud?