Alăturați-vă programului!

Alăturați-vă programului!


Înregistrați-vă acum și veți primi un link de recomandare pentru înregistrarea în continuare a clienților dvs.

Înregistrați-vă acum și veți primi un link de recomandare pentru înregistrarea în continuare a clienților dvs.
Program de afiliere care surprinde!


Programul nostru este foarte potrivit pentru dezvoltatorii gratis, studiourile de web și de design, agențiile de marketing, dezvoltatorii de software și aplicațiile web. Toți profesioniștii care utilizează găzduirea web în munca lor zilnică.

25%

Mai puțin de 5 clienți

<h6 style="color:#00000">Mai puțin de 5 clienți</h6>
50%

Peste 25 de clienți

<h6 style="color:#00000">Peste 25 de clienți</h6>
35%

De la 6-25 de clienți

<h6 style="color:#00000">De la 6-25 de clienți</h6>
ceea ce oferim

Alăturați-vă programului nostru și începeți să câștigați acum!


Programul afiliat ZoL.md este o modalitate foarte bună de a face bani cu noi. Programul nostru va fi interesant pentru oricine este într-un fel legat de tehnologiile web. Oferim partenerilor noștri condiții excelente sub formă de diverse comisioane de comision din partea clienților enumerați.

Profit

Posibilitatea de a câștiga un profit bun în cel mai scurt timp posibil. Oferim numai servicii de înaltă calitate, iar vizitatorul dvs. va avea încredere în recomandările dvs.

Interes

Oferim diferite% din venitul obținut pentru atragerea de noi clienți pe ZoL.md. Acest lucru nu a fost încă oferit de vreun program de afiliere!

Comision

Avem totul sub control! În orice moment puteți retrage comisionul primit într-un mod convenabil pentru dvs. Recompensă pe viață cu fiecare plată și bonusuri.

Cum funcționează programul partener de la ZoL.md

1 pas

Utilizatorul dvs. urmează un link afiliat și își înregistrează profilul pe ZoL.md.


2 pas

Utilizatorul trebuie să plătească unul dintre planurile tarifare selectate utilizând metodele de plată disponibile.


3 pas

După ce clientul a plătit tariful, comisionul % este creditat în contul dvs. afiliat.


4 pas

Termenii de retragere a fondurilor pot fi convenite și pot fi retrase în mod convenabil pentru dvs.


Termeni și Condiții

Remunerația se plătește prin sistemele de plată Webmoney, PayPal, BPay sau QIWI, precum și prin plata directă prin bancă – la o lună după ce fiecare client a fost adus. Comisionul sistemului de plată este plătit din remunerația partenerului. Nu încercați să obțineți o reducere atunci când cumpărați hosting pentru dvs. Urmărim asta. Dar dacă aveți nevoie de o mulțime de găzduire dintr-o dată, atunci contactați, reduceri sunt posibile pentru angrosiști. Remunerația nu este plătită pentru plata serviciilor de înregistrare a numelor de domenii. Ai un link cu un cod special de referire. Utilizați-l în recomandările dvs.! Atunci când o persoană urmează această legătură, știm că acest utilizator este de la dvs. Chiar dacă persoana nu a cumpărat nimic la prima vizită, dar sa întors și a făcut o achiziție în termen de trei luni, veți primi recompensa! De asemenea, puteți crea propriul cod promoțional pentru o reducere de 10%. Utilizarea codului promoțional personal activează în mod automat acumularea pentru dvs. a profiturilor din plățile clienților pe care i-ați enumerat.


Cum să facem publicitate serviciilor noastre clienților?

Este simplu: spuneți ZoL.md prietenilor și cunoștințelor, puneți link-uri, post-butoane, scrieți pe blog-uri și ZoL.md vă împărtășește profitul fiecărui client primit. În contul personal al partenerului puteți vedea toate informațiile despre remunerație. Ai un link cu un cod special de referire. Utilizați-l în recomandările dvs.! Atunci când o persoană urmează această legătură, știm că acest utilizator este de la dvs. Chiar dacă persoana nu a cumpărat nimic la prima vizită, dar sa întors și a făcut o achiziție în termen de trei luni, veți primi recompensa! De asemenea, puteți crea propriul cod promoțional pentru o reducere de 10%. Utilizarea codului promoțional personal activează în mod automat acumularea pentru dvs. a profiturilor din plățile clienților pe care i-ați enumerat.


Sunteți gata să vă alăturați programului?