Nume de Domenii

Nume de Domenii


găsiți numele perfect pentru site-ul dvs.

găsiți numele perfect pentru site-ul dvs.
Ce este un domeniu și cum să îl alegi?


Un nume de domeniu este adresa site-ului creat sau a unei zone specifice care are propriul nume, spre deosebire de orice alt sistem din sistemul de nume de domeniu. O adresă de domeniu este un identificator unic pentru o gazdă. Se compune din cuvinte, cel mai adesea scrise cu litere latine. Aceste cuvinte sunt separate de puncte.


căutare pe domenii
Ce este un domeniu și cum să îl alegi?

Înregistrare domeniu


Rețineți următoarele specificații pentru înregistrarea corectă a domeniului:

Domeniul poate fi format numai din litere și numere latine. Sunt de asemenea permise și perioadele și perioadele.

Vă recomandăm să înregistrați un domeniu cu nume de domeniu tenace și ușor de memorat.

Este mai bine să înregistrați un domeniu cu un număr minim de caractere suplimentare, cum ar fi cratițele și perioadele.

întrebări și răspunsuri

Probleme de domeniu cheie


Ce documente sunt necesare pentru a înregistra un nume de domeniu?

Nu sunt necesare documente pentru înregistrarea domeniului. Este suficient să găsiți un nume de domeniu gratuit ce vă interesează, să completați o cerere și să plătiți serviciul de înregistrare de domenii conform tarifelor noastre.

Este posibil pentru a păstra anonimatul în avans pentru a furniza date incorecte?

Regulile de înregistrare a domeniului în toate zonele de domeniu interzic indicarea datelor false de înregistrare. Deși datele introduse nu sunt verificate în timpul înregistrării domeniilor, ele pot fi verificate mai târziu, iar domeniul poate fi eliminat din delegare sau blocat dacă se dovedește că ați introdus date false.

Trebuie remarcat faptul că în cazul introducerii acreditărilor incorecte nu puteți:
• să apere dreptul la domeniu în cazul unei dispute
• reînregistrați un domeniu unei alte persoane
• restaurați datele de conectare / parola contului dvs. în cazul pierderii acestor date.

Îmi poți alege un domeniu? Unde pot vedea o listă de domenii gratuite?

În ceea ce îi privește, vă recomandăm să aplicați principiile de bază atunci când alegeți numele domeniului: brevitate, ușurință de scriere, informativă și memorabilă. Din păcate, nu există liste generate de nume de domenii gratuite care ar fi sincronizate între registratori, deci trebuie să selectați un domeniu exclusiv prin metoda de selecție prin câmpul de verificare a numelor de domenii de pe site-ul nostru.

Înregistrare și delegare – care este diferența?

Când înregistrați un domeniu, parcurgeți două etape: înregistrarea și delegarea. Când înregistrați un domeniu, informațiile domeniului sunt adăugate la baza de date a domeniului Internet. După aceasta urmează următoarea etapă – delegarea. Atâta timp cât domeniul dvs. nu este delegat, acesta nu va funcționa. Delegația este un pas foarte important în înregistrarea unui domeniu, deoarece după ce domeniul dvs. a fost implementat, acesta va fi pe deplin funcțional și îl veți putea vedea pe Internet. Pur și simplu, delegația este activarea domeniului dvs. înregistrat.

Ce este un registrator?

O bază de date de domenii care conține informații despre numele de domenii înregistrate se numește Registrul de domenii unificat. Registrul este gestionat de organismul autorizat – coordonator. O entitate juridică acreditată de coordonator pentru a oferi utilizatorilor servicii de înregistrare este numită registrator.

Sunteți gata să comandați un nume de domeniu?