Servere Dedicate

Servere Dedicate


serviciu pentru închirierea unui server dedicat fizic care este instalat pe platforma tehnică din centrul de date

serviciu pentru închirierea unui server dedicat fizic care este instalat pe platforma tehnică din centrul de date
Închiriați Server Dedicat

Un server dedicat este un tip de hosting, în care vă sunt furnizate un server fizic separat. Cazare individuală și independență deplină asigură o înaltă securitate și stabilitate. Performanțele cele mai performante și setările flexibile sunt ideale pentru procesarea comenzilor și plăților online, portaluri cu prezență ridicată și creștere potențială. Costul de închiriere a unui server dedicat de la ZoL.md include hardware complet, conexiune la server pentru o rețea de mare viteză, alocarea adreselor IP, tehnologie pentru gestionarea serverului la distanță și suport tehnic.


Oportunități

Securitate maximă, încărcare cât mai rapidă și număr nelimitat de diverse opțiuni


configurație de putere selectabilă

utilizarea tuturor resurselor serverului

discreție prin acces la nivel de administrator

server resurse nu nimeni, cu excepția dvs., nu utilizează

Oportunități

Rapid și Funcțional


Dacă proiectul dvs. cu o prezență ridicată generează o încărcătură mare sau necesită o securitate sporită sau setări non-standard – este timpul să vă gândiți să închiriați un server dedicat.

viteza

cea mai rapidă încărcare, performanță și timpul de generare a paginilor

<p class="lead">cea mai rapidă încărcare, performanță și timpul de generare a paginilor</p>
flexibilitate

aplicație de afaceri specializată și personalizabilă sau bază de date

<p class="lead">aplicație de afaceri specializată și personalizabilă sau bază de date</p>
siguranță

toate conexiunile sunt controlate deoarece sunt protejate de firewall

<p class="lead">toate conexiunile sunt controlate deoarece sunt protejate de firewall</p>

Avantajele unui Server Dedicat

01

Proprietarul unui server dedicat are acces complet la software și hardware. Este liber să schimbe configurația calculatorului, să instaleze orice sistem de operare, să efectueze orice lucrare tehnică și acest lucru nu afectează activitatea altor servere și servicii. Adesea, accesul la KVM / IP este folosit ca supliment la un server dedicat, ceea ce face posibilă configurarea software-ului și BIOS-ului de la distanță.

02

Un avantaj important al Serverului Dedicated este asigurarea accesului neîntrerupt la serverul web. Dacă serverul web și baza de date se află pe diferite mașini, chiar și atunci când se efectuează lucrări tehnice pe server, accesul la baza de date va rămâne deschis. În plus față de confort, rezolvarea unor sarcini specifice, adaptarea maximă la dorințele și cerințele clientului, serverele dedicate deseori rezolvă o serie de sarcini pur tehnice.

03

Serverele dedicate sunt foarte des folosite în jocurile pe calculator, în special dacă jocurile sunt puternice și necesită un număr mare de participanți. Acestea sunt folosite nu numai pentru descărcarea calculatorului, ci și pentru asigurarea securității rețelei. O altă provocare este limitarea accesului neautorizat la informații. De exemplu, un atacator care a obținut acces la un server web nu va putea obține acces deplin la bazele de date dacă acestea sunt stocate pe un server separat.

Doriți să comandați Servere Dedicate?