ZoL.md deține în mod constant promoții pentru clienții săi care ajută la salvarea și primirea diverselor bonusuri și reduceri acumulateUrmătoarea promoție de la ZoL.md se va realiza prin:


ALTE PLATENI PENTRU A OBȚINE GIFTS

Promoțiile și Ofertele noastre speciale


Realizăm cu regularitate oferte speciale pentru a lucra împreună cu noi cât mai profitabili pentru clienții noștri. Valabilitatea ofertelor este limitată, iar data fiecărei acțiuni este indicată separat.

01.11.18

Salvați cu noi -15%

Codul reducerii: „ZOL.BONUS” Când credem fonduri în contul de suma de 1000 lei, acordăm 15% din suma de plată, creditându-le în contul special al contului dvs. Astfel, plătiți pentru serviciile noastre pentru o perioadă mai lungă, veți obține economii substanțiale. Numărul de puncte este afișat în contul personal.

Salvați cu noi -15%

15.11.18

Cloud VPS server -10%

Codul reducerii: „ZOL.CLOUD” Serverul VPS este unul dintre cele mai fiabile și productive tipuri de găzduire și oferim o reducere la acesta! La ultima etapă a comenzii se introduce un cod de reducere, iar suma din coș scade cu 10%.

Cloud VPS server -10%

01.12.18

Domeniu Gratuit

Codul reducerii: „ZOL.TRANSFER” Fiecare client care își transferă site-ul către noi de la un alt furnizor de gazduire primește un domeniu ca un cadou! Clientul trebuie să plătească pentru contul dvs. de găzduire cel puțin un an. După activarea contului, clientul trebuie să ne contacteze, să descrie de la ce furnizor a fost transferat site-ul dvs., cât timp a fost localizat acolo și alte detalii.

Domeniu Gratuit

mereu

Program de Loialitate

Codul reducerii: „ZOL.LOYALTY” Pentru clienții care utilizează serviciile noastre de mai mult de 2 ani, este oferit un discount de 10% pentru serviciile noastre pentru al treilea an. În fiecare an ulterior cu noi, veți primi o altă reducere de 3% pentru serviciile de găzduire. Reducerea maximă poate ajunge până la 25%. Cu cat esti mai mult cu noi, gazduirea mai ieftina este pentru tine.

Program de Loialitate