Design –

Design –


Stil individual și abordare pentru fiecare client

Stil individual și abordare pentru fiecare client

Importanța designului profesional proiectat

Servicii de Proiectare și Dezvoltare


Decizia de proiectare în designul publicității este baza productivității sale. Prin urmare, importanța alegerii formei, stilului, culorilor și a altor detalii corecte este în primul rând.

Logo

Logo

Este logo-ul care va servi pentru a distinge o companie de o varietate de organizații concurențiale similare.

Carte de vizită

Carte de vizită

O carte de vizită elegantă, elegantă, originală, este capabilă să sublinieze starea proprietarului în câteva secunde

Catalogul

Catalogul

Va lucra independent pentru dvs., atrăgând clienții cu sloganuri de statut, nume și descrieri de produse

Foaie de publicitate

Foaie de publicitate

Foaie de publicitate – una dintre cele mai comune, informative și interesante opțiuni pentru produsele promoționale.

Pliante

Pliante

Acesta este un instrument de marketing puternic. Cu pliante luminoase și originale aveți garanția că veți atrage cumpărători.

Broșură

Broșură

Legarea unică a paginilor lucioase dense, creează un aspect autoritar pentru propunerea dvs.

Meniu

Meniu

Designul și designul de meniu ar trebui să-i încurajeze pe client, astfel încât să nu se grăbească cu alegerea.

Calendar

Calendar

Anunțul dvs. din calendar va funcționa pentru companie pentru un an întreg, contribuind la o creștere a cererii consumatorilor.

Felicitări

Felicitări

Felicitările sunt o ocazie pentru a face o persoană plăcută. Oferirea unui felicitare originală – vă lăsați o amintire plăcută.

Importanța designului profesional proiectat

Memoria vizuală a unei persoane este superioară celeilalte. Prin viziune, oamenii primesc cea mai mare parte a informațiilor. Servicii de design oferite de experți în domeniul lor nu sunt ieftine. Cu toate acestea, costurile merită. Publicitatea de calitate răsplătește rapid. În dezvoltarea de design publicitar, logo-ul companiei și identitate corporativă ar trebui să se stabilească o idee generală, care se reflectă în mod clar în toate detaliile de design vizual. Servicii de design în domeniul creării identității corporative necesită o analiză tridimensională a tuturor ofertelor și particularităților activității companiei.


Textul și designul sunt importante pentru orice imprimare.

Design

Scopul minim pentru anunțurile tipărite este stimularea citirii. Maximum – împingeți agentul de publicitate să contacteze compania.


Conținut informațional

Printarea imaginilor este concepută pentru a transmite publicului informații maxime despre marcă, despre gama de bunuri și servicii într-o formă ușor de citit.


Stabilitate

Stabilizăm nivelul veniturilor companiei, vânzarea anumitor bunuri pe piață, păstrăm clienții permanenți ai mărcii și, prin urmare, atragem noi clienți.


Relevanță

Vă permite să formați și să păstrați unitatea de percepție a mărcii, vectorul dezvoltării acesteia, precum și să transmiteți publicului țintă valorile-cheie ale mărcii.


Creativ

În ceea ce privește domeniul nostru de activitate, în înțelegerea noastră, creativitatea este cel mai înalt nivel de design, atunci când creați nu doar o gamă spectaculoasă, corectă, din toate punctele de vedere, dar și o imagine memorabilă plină de idei este gândită la cele mai mici detalii. Pentru a încorpora ideea gajată și pentru a da sens oricărei imagini vizuale, designerul, printre altele, trebuie să aibă experiență, fler, cunoaștere versatilă, posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile și de a nu sta în picioare.


De ce ne alegeți?

Rezultatele clienților noștri


Recunoaștere

50% creștere

Profit

Creștere de 70%

Fluxul de clienți

Creștere cu 300%

Cheltuielile de publicitate

redus cu 20%

Aveți un proiect? Să discutăm. Gândiți-vă. Să o facem!