Cum de a alege un site de hosting

Cum de a alege un site de hosting


Hosting este un serviciu pentru plasarea site-ului dvs. pe Internet și asigurarea funcționării sale neîntrerupte.

Hosting este un serviciu pentru plasarea site-ului dvs. pe Internet și asigurarea funcționării sale neîntrerupte.
Ce este hosting?

Hosting web este un serviciu care implică plasarea site-ului web și a fișierelor sale componente pe un server. Un site constă din fișiere situate pe un server dintr-un anumit dosar. Hosting este inchirierea de spatiu pentru o anumita perioada de timp pe un server de companie de mare putere care nu va experimenta intreruperi in exploatare si va avea, de asemenea, o conexiune online continua. Există numeroase opțiuni, niveluri și tipuri diferite ale acestui serviciu, precum și furnizarea serviciilor sale. Conturile de hosting au o interfață grafică pentru utilizatori, unde puteți gestiona cu ușurință toate setările site-ului fără cunoștințe de programare.


PERFORMANȚĂ MAXIMĂ A LUCRĂRII SITE-URILOR ȘI A APLICAȚIILOR

SSD Hosting


SSD-ul de stocare oferă acces mai rapid la date, făcând site-ul mai adaptabil și vă permite să rulați cu ușurință scripturi. SSD-urile își demonstrează viteza maximă și performanța pentru găzduirea de magazine online, bloguri, portaluri, precum și alte site-uri care folosesc baze de date grele. Cu noile noastre configurații de stocare SSD, site-ul dvs. web va rula de mai multe ori mai repede.


SSD Hosting
ceea ce oferim

Principalele tipuri de Hosting


Hosting este un serviciu care permite persoanelor și organizațiilor să creeze și să găzduiască propriile site-uri pe Internet.

Hosting gratuit

Acest tip de hosting are o funcționalitate foarte limitată. În plus, în cele mai multe cazuri, site-urile găzduite pe servere gratuite, există publicitate și nu oferă un nivel adecvat de securitate.

Hosting virtual

Hosting virtual se bazeaza pe principiul stocarii mai multor site-uri client pe serverul unui singur furnizor. Acest site de găzduire este utilizat pe scară largă pentru proiecte web mici.

Server virtual

Furnizorul de servicii de găzduire vă oferă un loc de utilizat pe serverul dvs. fizic pentru un server virtual. Puteți să-l utilizați după cum doriți – în cadrul a ceea ce permite fizic. resursă și sistem.

Server dedicat

Aveți control complet asupra serverului, alegeți sistemul de operare și alt software, administrați-l și furnizorul vă asigură funcționarea neîntreruptă, securitatea fizică și accesul constant la Internet.

Plasarea echipamentelor

Gazduire în care vă este oferit un loc pentru echipamentul dvs. De fapt, ați închiriat o parte din acest centru de date, vă puneți echipamentul acolo sau îl închiriați, îl administrați la nivel de program.

Cloud hosting

Cloud hosting este privat și public. Principala caracteristică a cloud hosting-ului este capacitatea de a achiziționa resurse în funcție de nevoi și de a plăti, în funcție de încărcarea serverului.

Ce să caute în alegerea unei Hosting

01

Cerințe tehnice

Atunci când alegeți un serviciu de găzduire, trebuie să știți ce (pe care CMS) site-ul va fi făcut pe. Parametrii de găzduire de care aveți nevoie depind de acest lucru. O întrebare importantă este dimensiunea aproximativă a site-ului. De obicei devine cunoscut după ce ați pregătit deja un prototip aproximativ al site-ului. Acest loc poate fi ușor cumpărat, dar este important să cunoașteți suma pe care trebuie să o înțelegeți că nu trebuie să plătiți mai mult decât v-ați așteptat inițial.

Cerințe tehnice

02

Viteza

În lumea modernă, acest lucru poate provoca confuzie – bine, gândiți-vă ce înseamnă câteva secunde în viteza de descărcare? Cu toate acestea, cu cât este mai rapid încărcarea site-ului, cu atât site-ul este mai bine promovat în motoarele de căutare. Utilizatorii nu sunt gata să aștepte și părăsesc site-ul dacă se încarcă mai mult decât se așteaptă. Calitatea codului software depinde de CMS-ul potrivit și de dezvoltatorii potriviți ai site-ului.

Viteza

03

Încredere

Fiabilitatea este de obicei măsurată utilizând un indicator, cum ar fi timpul de funcționare, adică procentul de timp disponibil pentru site-ul dvs. Un indicator bun este orice, care este mai mult de 99,5%. Acest indicator nu este aproape niciodată 100%, pentru că, mai devreme sau mai târziu, pe orice hosting există unele probleme sau actualizări care nu pot fi făcute fără pierderea eficienței.

Încredere

04

Backup

Deși backup-urile sunt utile peste tot și întotdeauna, și puteți să le faceți singuri, dar este mai bine să faceți o găzduire care oferă backup automat. Apoi, în cazul oricăror probleme cu site-ul, puteți să vă adresați asistenței tehnice pentru a returna totul ieri. Cu cît de des hosterele fac backup-uri și cu cât sunt mai mult stocate backup-urile, cu atât mai bine.

Backup

05

Suport tehnic

Hosting este un serviciu dificil din punct de vedere tehnic. Desigur, toți hosterii se străduiesc să o facă cât se poate de ușor pentru utilizator. Dar uneori există situații rare în care ceva nu funcționează așa cum ați crezut și aveți nevoie de ajutor cu suport tehnic. Aflați cum funcționează canalele de asistență tehnică, ce oră este disponibilă și cât de repede se răspunde la solicitările clienților.

Suport tehnic

Ați ales deja hosting pentru site?