Promovarea –

Promovarea –


Oferim o promovare în mai multe etape integrate pentru site-uri web pentru a le aduce în topul motoarelor de căutare.

Oferim o promovare în mai multe etape integrate pentru site-uri web pentru a le aduce în topul motoarelor de căutare.

Avantajele colaborării cu ZoL.md


Indiferent de industria dvs. de afaceri, știm cum să lucrăm cu aceasta, ținând cont de specificul industriei.

SEO profesional

Ne concentrăm pe promovarea și păstrarea eficientă a site-ului în TOP. Toate lucrările la promoție au revenit la 100%.

Tehnologie avansată de SEO

Motoarele de căutare modifică constant algoritmi de clasificare. Noi practicăm metode eficiente de promovare.

Experiență – mai mult de 10 ani

Am promovat din 2007 și ne îmbunătățim și ne îmbunătățim în mod constant propriile metode de promovare.

Promovarea fără risc

Colaborând cu noi, nu vă veți găsi niciodată în „lista neagră” a motoarelor de căutare. Promovăm eficient și în siguranță.

Garanția locurilor de muncă

Oferim un raport privind fiecare etapă a lucrărilor efectuate, care va permite evaluarea întregului domeniu de aplicare al măsurilor luate.

Statistici privind poziția online

În orice moment puteți urmări poziția site-ului și dinamica expresiilor cheie din motoarele de căutare. Întotdeauna știi pentru ce plătești.

Promovarea Site-ului

Promovarea site-ului reprezintă o gamă largă de măsuri pentru a mări numărul de vizitatori vizați care vizitează o resursă web specifică într-un magazin online. Creșterea numărului de vizitatori poate fi obținută prin creșterea numărului de poziții-cheie ale unei anumite resurse de Internet în multe motoare de căutare de către solicitările stabilite. Promovarea site-ului în motoarele de căutare implică măsuri de optimizare a vitezei resurselor web, completarea cu conținut de înaltă calitate, structurare competentă.


Echipa de proiect


Pentru fiecare proiect de promovare a site-urilor web ale clienților noștri, se formează o echipă de specialiști în anumite domenii ale marketingului pe Internet. Rezultatul acțiunilor lor coordonate este o abordare profesională a dezvoltării site-ului și, prin urmare, un rezultat ridicat.

Manager personal

Proiectul dvs. va fi supervizat de un manager de cont personal. El controlează acțiunile angajaților și este întotdeauna gata să răspundă la întrebări și să consilieze cu privire la strategia dezvoltării resurselor web.

Echipa de proiectPlanificator de media

Compilează o listă de cereri de optimizare și promovare a site-ului, folosind atât dezvoltarea software-ului special, cât și experiența proprie. Lucrez întotdeauna împreună cu optimizatorul și analistul SEO.

Echipa de proiectOptimizatorul SEO

Angajat în promovarea site-ului, efectuează toate lucrările necesare și creează sarcini pentru un copywriter, webmaster, web analyst și alți profesioniști. Dacă este necesar, ea se consultă cu un analist SEO și mentor.

Echipa de proiectCopywriter

Scrie pentru textele site-ului dvs. care ajuta la cresterea vanzarilor. El știe că atât cititorii, cât și motoarele de căutare își impun cerințele asupra textelor și pot găsi un compromis.

Echipa de proiectWebmaster

Efectuează toate modificările necesare site-ului în funcție de SEO-optimizatorul. Este nevoie de lucru cu CMS, HTML și CSS, care salvează timpul de optimizare și îi ajută să fie și mai eficient.

Echipa de proiectWeb analist

Monitorizează constant modificările în pozițiile site-ului, participarea și conversia, verifică situația site-urilor concurenților. Vă ajută să corectați lista de solicitări și să optimizați procesele pentru a vă promova site-ul.

Echipa de proiectSpecialistul de utilizare

Responsabil pentru confortul unui site web pentru vizitatori, ceea ce înseamnă o conversie ridicată. Oferă recomandări cu privire la modul de optimizare a site-ului în stadiul inițial, ajută la dezvoltarea acestuia. Verifică întotdeauna structura și designul noilor pagini de destinație.

Echipa de proiectAnalist SEO

Colectează informații despre modificările aduse de motoarele de căutare algoritmilor lor, identifică modele și dezvoltă noi metode de promovare, apoi testează inovațiile pe site-urile noastre experimentale și abia apoi consultă optimizatorul.

Echipa de proiectȘeful echipei de SEO

Controlează activitatea de promovare a site-ului, verifică toate deciziile importante ale optimizatorului și sfătuiește-l pe probleme complexe. Una dintre componentele principale ale activității noastre eficiente în domeniul promovării site-urilor web și a altor domenii ale marketingului pe Internet este un nivel tehnologic ridicat.

Echipa de proiect

Îmbunătățirea imaginii companiei

Optimizarea și promovarea site-ului, creșterea reputației sale sunt principalele etape de promovare a oricărei resurse Internet. În faza inițială de lucru, efectuăm o analiză detaliată, selectăm expresiile și cuvintele cheie necesare, ghidate de particularitățile afacerii dvs. Promovarea site-urilor pe internet va face ca afacerea dvs. să aibă mai mult succes, marca comercială va fi populară, iar resursa web va ocupa poziții de vârf în motoarele de căutare.


Sunteți gata să discutați despre proiect?