Dezvoltarea și Designul site-ului

Dezvoltarea și Designul site-ului


Realizăm un ciclu complet de site-uri de dezvoltare pe toate dispozitivele.

Realizăm un ciclu complet de site-uri de dezvoltare pe toate dispozitivele.
Toate site-urile sunt împărțite în 2 tipuri – informații și servicii.

Principalele tipuri de site-uri


<p class="lead">Corporativ</p>

Corporativ


<p class="lead">Portalul</p>

Portalul


<p class="lead">Catalog</p>

Catalog


<p class="lead">O pagină</p>

O pagină


<p class="lead">Magazin online</p>

Magazin online


<p class="lead">Carte de vizită</p>

Carte de vizită


<p class="lead">Portofoliul</p>

Portofoliul


<p class="lead">Știri</p>

Știri


Site – reprezentarea dvs. în mediul Internet

Crearea unui site web – declarați-vă și munca dvs. sute de mii de utilizatori. Proiectarea site-ului este ceea ce utilizatorul vede primul când accesează o resursă web. În acest moment, compania dvs. este evaluată și comparată cu concurenții săi. Pe baza designului site-ului, utilizatorul are impresia de nivelul companiei. Designul grafic prezintă poziția companiei și calitatea designului site-ului vă permite să evaluați nivelul de respect și de atitudine față de clienți.


Etape de lucru ale echipei noastre

01

Scop, obiective și analiză

Realizarea unei scurte vă va permite să definiți obiectivele, obiectivele, precum și direcția de muncă viitoare, modalități de a obține rezultatul dorit. Se realizează o analiză ulterioară asupra căreia se dorește crearea unei resurse specifice, care va fi publicul său. O listă de interogări cheie pe un anumit subiect sau compilarea nucleului semantic al unui site web.

Scop, obiective și analiză

02

Pregătirea conținutului și TK

Formarea principalelor secțiuni, blocuri ale resursei de internet, designul meniului, precum și dezvoltarea conținutului textului. Termenii de referință stabilesc în mod clar cerințele pe care procesul de dezvoltare le include în mod necesar. Site-ul necesită construirea unei rețele modulare, datorită căreia navigarea prin resurse web este mult facilitată.

Pregătirea conținutului și TK

03

Proiectare și aspect

Crearea unui design de site ar trebui să fie încredințată designerilor profesioniști, astfel încât să nu existe elemente inutile asupra resurselor. Procesul de vizualizare vă va permite să prezentați și să evaluați activitatea viitoare a site-urilor web. Următorul este structura resurselor web și programarea principalelor elemente avute în vedere, ceea ce va facilita foarte mult lucrul în timpul umplerii.

Proiectare și aspect

04

Testarea și publicarea

Activitatea site-ului în modul de testare vă permite să efectuați ajustări ale activității sale și să remediați problemele. Când sistemul de resurse web este stabilit, publicăm site-ul. Procesul de optimizare a site-ului poate continua și în viitor. Orice site pentru a-și menține poziția de lider în emiterea motoarelor de căutare are nevoie de o optimizare constantă.

Testarea și publicarea
Oferim o gamă completă de servicii pentru a crea un site de înaltă calitate și eficient.

Încurajați crearea site-ului dvs. pentru profesioniști


Ce garantăm?

Un site web modern conceput individual pentru afacerea dvs., care va crește numărul de clienți și vânzări.

Ce veți obține?

O resursă de internet convenabilă pentru managementul afacerii, comunicarea cu clienții, prezentarea gamei de servicii și produse.

Cât costă?

În ciuda faptului că un site web de calitate nu poate fi ieftin, încercăm să minimalizăm costul proiectului și să pregătim pachete individuale.

Universalitatea soluțiilor

Oferim atât o opțiune rapidă pentru crearea unei resurse și a serviciilor profesionale de dezvoltare web.

Personalul mare de specialiști

În cadrul companiei noastre, specialiști de diferite profiluri, care au o experiență impresionantă în domeniul creării de site-uri web.

Peste 10 ani de experiență

Site-urile, a căror creare suntem angajați, păstrează poziția de lideri în motoarele de căutare pentru o perioadă lungă de timp.

Începeți să construiți un site astăzi!

Am finalizat mai mult de 100 de proiecte. Contactați-ne dacă sunteți interesat.


Comanda acum