COMPANIA NOASTRA

Aflați mai multe despre compania noastră și despre serviciile pe care le furnizăm.

Despre Noi

Compania ZoL.md oferă servicii începând cu anul 2007. Misiunea noastră este să aducem cea mai bună experiență în utilizarea tehnologiilor informaționale, creând soluții simple și convenabile pentru oameni de afaceri și pentru oameni. Suntem capabili să ascultăm și să auzim clienții noștri. Vedem esența și găsim soluții luminoase pentru fiecare proiect. Ajutăm multe companii și oameni să-și desfășoare activitatea într-o varietate de industrii. Acesta este un loc de muncă foarte interesant și o mare responsabilitate. Alegem numai echipamente puternice și fiabile, deoarece știm cât de importante sunt clienții noștri performanța și buna funcționare.ZoL.md oferă clienților săi soluții de înaltă calitate pentru centre de date și găzduire. Echipamentul nostru este prevăzut cu putere garantată prin mai multe canale de alimentare, pachete de acumulatori UPS. Sistemele industriale de climatizare sunt utilizate pentru menținerea temperaturii în centrul de date la un nivel constant.

Fiabilitate și Siguranță

Datele dvs. sunt stocate cu stricte confidențialitate, iar echipamentele tehnice fiabile ale companiei garantează integritatea și securitatea acestora.

Viteză și Receptivitate

Serverul nostru este echipat cu cea mai recentă tehnologie, iar suportul funcționează rapid, eficient și fără probleme. Cu noi economisiți timp și, nu în ultimul rând, nervi.

Economii și Beneficii

Serviciile companiei noastre – ZoL.md nu vă vor costa prea mult, iar nivelul calității va rămâne ridicat. Reducerile regulate și ofertele speciale de prețuri fac ca lucrul cu noi să fie profitabil.

ZoL.md – companie cu experiență îndelungată în domeniul serviciilor IT

HOSTING

Compania ZoL.md oferă hosting de înaltă calitate și profitabil pentru site-uri de orice complexitate. Profesionalismul nostru ne permite să oferim fiecărui client soluții eficiente, moderne și de încredere.


mai mult

REGISTRAREA DOMENIULUI

Un nume de domeniu nu este doar numele prin care vizitatorii pot găsi site-ul dvs. pe Internet, dar este, de asemenea, o parte a adresei de e-mail. Adesea, înregistrarea domeniului este primul pas în crearea și găzduirea unui site.


mai mult

SERVER DEDICAT

Serverul dvs. personalizat Dedicat pentru prețul găzduirii virtuale. Gazduire dedicată, server dedicat sau server gestionat – aceasta este o performanță ridicată a proiectului și o izolare completă față de alți clienți.


mai mult

CLOUD STORAGE

Pentru reselleri și integratori care ar dori să folosească platforma noastră de găzduire VPS, avem oferte foarte atractive. Serverul cloud este ideal pentru găzduirea site-urilor cu trafic ridicat.


mai mult

CERTIFICATELE SSL

Certificatele SSL protejează informațiile dvs. confidențiale prin criptarea datelor în timpul transmiterii. Devenind proprietarul unui certificat SSL, puteți să vă protejați în mod fiabil site-ul de hacking.


mai mult

E-MAIL

Adresa dvs. de e-mail va fi fiabilă și sigură, și cel mai important – cu numele unic al site-ului dvs. Partenerii și prietenii dvs. își vor aminti mai repede adresa de e-mail, deoarece vor fi asociate cu numele domeniului dvs.


mai mult

PROMOVAREA SITE-ULUI

Un set de măsuri pentru a asigura traficul site-urilor de către vizitatorii vizați. Vizitatorii vizați sunt potențiali consumatori care sunt interesați să achiziționeze bunuri sau servicii prezentate pe site.


mai mult

CONSTRUCTOR SITE

Cea mai ușoară modalitate de a crea un site web. Peste 200 de șabloane uimitoare. Încercați constructorul nostru și vedeți cât de simplu este. Designer vă va permite să gestionați site-ul dvs., economisind timp și bani.


mai mult

PROIECTARE ȘI DEZVOLTARE

Decizia de proiectare în designul publicității este baza productivității sale. Prin urmare, importanța alegerii formei, stilului, culorilor și a altor detalii corecte este în primul rând.


mai mult

DEZVOLTAREA SITE-ULUI

Dezvoltarea web este procesul de creare a unui site web. Pașii principali ai procesului sunt: designul web, aspectul paginii, programarea clientului și a serverului pentru web.


mai mult