Certificate SSL

Certificate SSL


garantează siguranța și fiabilitatea site-ului web

garantează siguranța și fiabilitatea site-ului web
Certificat SSL – protejarea afacerii dvs. online

Certificatul SSL este o semnătură digitală unică a site-ului care oferă schimb de date între site și computerele vizitatorilor utilizând protocolul HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure). Certificatul SSL al unui magazin online sau orice alt site comercial în sine garantează securitatea tranzacțiilor financiare și transferul informațiilor confidențiale. Din acest motiv, este un factor important în clasarea site-urilor web în motoarele de căutare și oferă o creștere a numărului de clienți.


Tipuri de Certificate

DV SSL – persoane fizice

Pentru proiectele mici, cum ar fi un site web personal, un blog sau un forum tematic, un certificat SSL cu validarea numelui de domeniu va face. Vă recomandăm aceste certificate dacă clienții creează conturi pe site-ul dvs., vă abonați la trimiterile electronice, plătiți pentru cursuri sau alte servicii. Nu sunt necesare documente pentru emiterea unui certificat cu verificarea domeniului. Nu sunt necesare documente pentru emiterea unui certificat cu verificarea domeniului. Veți primi un certificat în medie în 15 minute.

DV SSL - persoane fizice

OV SSL – întreprinderile mici și mijlocii

Un site corporate, o rețea socială, un magazin online, o agenție de asigurări sau de turism poate utiliza un certificat SSL cu verificarea organizației. Vă recomandăm aceste certificate dacă clienții stochează informații personale pe site-ul companiei, colaborează cu alți utilizatori, cumpără bunuri sau plătesc pentru consultări. Certificatele cu verificarea organizației sunt eliberate persoanelor fizice și juridice.

OV SSL - întreprinderile mici și mijlocii

EV SSL – întreprindere comercială mare

O organizație de stat, un magazin online mare, un dealer auto, o agenție imobiliară, un site bancar va utiliza un certificat SSL cu verificare extinsă a documentelor. Vă recomandăm dacă clienții să păstreze date bancare sau bancare pe site-ul dvs., să efectuați plăți mari sau să încărcați documente personale. Certificatele cu verificare extinsă se eliberează numai persoanelor juridice. Când accesați site-ul – în browser va apărea o linie verde cu numele firmei.

EV SSL - întreprindere comercială mare

SAN SSL – mai multe domenii

Rețeaua internă a companiei, serverul de poștă electronică, compania de holding sau rețeaua de tranzacționare se vor potrivi unui certificat cu mai multe domenii. Îi recomandăm companiilor care au mai multe site-uri sau un site cu pagini pe subdomenii. Astfel, protejați toate site-urile cu un singur certificat. Implicit, costul unui certificat cu mai multe domenii include de la trei la cinci nume de domeniu. Numărul lor poate fi mărit. Certificatele cu mai multe domenii sunt în trei tipuri: cu validarea domeniului, cu organizarea și cu linia verde.

SAN SSL - mai multe domenii
care garantează cheia SSL

Oferiți clienților dvs. un nivel ridicat de securitate.


Certificatul SSL a încetat de mult să fie doar o inovație la modă. Astăzi este o garanție a securității și fiabilității site-ului, asigurând încrederea clienților pe site-ul dvs.

Protecția datelor

SSL creează o conexiune criptată între serverul dvs. web și vizitatorul site-ului. Toate datele transmise prin această conexiune vor fi protejate de interceptare și furt.

Criptare puternică

Securitatea datelor este determinată de numărul de biți folosiți pentru a genera cheia de criptare. Certificatele SSL utilizează criptare 128 sau 256 de biți.

Suport pentru browser

Certificatele noastre SSL sunt acceptate de majoritatea browserelor din lume. Aceasta înseamnă că lângă domeniul dvs. va apărea o marcă de garanție a securității informațiilor.

Doriți să comandați un certificat SSL pentru site?