Creazăți site-ul în câțiva pași

Creazăți site-ul în câțiva pași


Crearea unui site web nu trebuie să fie dificilă. Un magazin online, un portofoliu sau un blog, le poţi face rapid fără cunoștințe tehnice!

Crearea unui site web nu trebuie să fie dificilă. Un magazin online, un portofoliu sau un blog, le poţi face rapid fără cunoștințe tehnice!
Demo online Verificați prețurile

Constructor de site-uri web


Un instrument la îndemână care vă permite să vă creați propriul site folosind capabilitățile unui editor special conceput.

200 de modele moderne

Șabloane de înaltă calitate și unice – pentru a crea site-uri profesionale în câteva minute. Un simplu constructor de site-uri Web cu un set funcțional bogat vă va permite să vă creați propriul site web complet pentru orice sarcini cât mai repede posibil fără ajutorul dezvoltatorilor. Datorită serviciului de designer al site-ului, în doar câteva minute puteți obține un site gata pentru a lucra cu el în continuare. Crearea unui site folosind un constructor este o soluție practică și modernă.

Constructor de site-uri webDisponibilitatea site-ului de pe orice dispozitiv

Șabloanele adaptive moderne vă permit să creați site-uri de nouă generație. Site-urile dvs. vor fi accesibile de pe orice dispozitiv. Designerul pentru crearea site-urilor web oferite de compania noastră este remarcabil pentru simplitatea utilizării și pentru posibilitățile largi de utilizare. Cu ajutorul acestuia, puteți crea atât un mic site de informații pentru cartea de vizită pentru o companie pe mai multe pagini, cât și un întreg magazin online, care va afișa toate produsele vândute de companie. Capacitățile încorporate ale designerului de site-uri web vor asigura că firma dvs. nu este numai extrem de practică, ci și un site elegant și prestigios.

Constructor de site-uri webEmailul companiei cu domeniul dvs.

Soluții profesionale pentru lucrul cu poșta. Crearea de conturi de e-mail corporate, interfață web convenabilă pentru lucrul cu poșta. Cu constructorul de site-uri, veți gestiona cu ușurință atât structura, cât și întregul conținut al site-ului, adaptându-le maxim la sarcinile dvs. Toate blocurile text și grafice de pe site pot fi mutate cu ușurință prin alegerea locației celei mai convenabile și optime. Constructorul site-ului nostru suportă toate tehnologiile moderne de Internet, este adaptat pentru a interacționa cu rețelele sociale și vă permite să publicați informații pe site în diferite formate. Folosind găzduirea noastră cu constructor de site-ul, nu vă puteți îngriji absolut spațiul pe disc pentru stocarea datelor site-ului, deoarece oferim o cantitate complet nelimitată.

Constructor de site-uri webConstructorul vă permite:

Gestionați blocurile de text și imaginile / Creați galerii / Încorporați videoclipuri de pe Youtube / Îmbunătățiți hărțile Google și indicați-le / Ajustați plata prin PayPal / Încorporați muzică / Inserați animație Flash / Adăugați Google AdSense / Inserați plăceri de rețele sociale / Partajați pagina în rețelele sociale / Introduceți statusul Skype cu trecerea la Skype / încorporați codul HTML … și multe altele!

Constructor de site-uri web

Începeți să construiți un site astăzi!

Planuri tarifare


Pentru a începe, utilizați oricare dintre următoarele planuri. Puteți schimba întotdeauna planul dvs. din contul dvs.

gratuit


0


Numărul de site-uri – 1
Restricționarea traficului
Domeniu – separat
Mail – separat
200 de șabloane
32 de limbi diferite
Proiectare adaptivă
Model de personalizare
Versiune de încercarecomandă

personal


$ 9


Numărul de site-uri – 1
Trafic – nelimitat
Domeniu ca dar
Marca e-mail de marcă
200 de șabloane
32 de limbi diferite
Proiectare adaptivă
Model de personalizare
Protecția DDOScomandă

afaceri


$ 19


Numărul de site-uri – nelimitat
Trafic – nelimitat
Domeniu ca dar
Marca e-mail de marcă
200 de șabloane
32 de limbi diferite
Proiectare adaptivă
Model de personalizare
Protecția DDOScomandă

Interfață clară


Vă permite să editați rapid șablonul fără ajutorul experților. Imaginați-vă ce doriți și creați-vă cu ZoL.md!

Sensibilitate

Pagina dvs. de destinație este afișată fără probleme pe orice dispozitiv.

Ajustare

Puteți citi cu ușurință, edita și scrie propriul cod sau puteți schimba totul.

Elemente de interfață

Există multe elemente utile și necesare pentru dezvoltarea site-ului dvs.

Cod de eliminare

Puteți găsi codul nostru bine organizat, comentat și ușor de citit.

Documentație

După cum puteți vedea în codul sursă, am furnizat o documentație extensivă.

Actualizări gratuite

Când achiziționați un șablon, veți primi cele mai recente actualizări – gratuit.

Exemple de șabloane de site web

Datorită prezenței pe site-ul nostru de designeri a unui număr imens de șabloane deja pregătite, puteți alege exact designul potrivit pentru site-ul pe care îl creați. Mai mult de 200 de șabloane frumoase și elegante vor da site-ului un aspect care se potrivește perfect cu gusturile proprietarului său și cu tematica focală a site-ului.